Kontakt

Ejler Nyhavn…

Jeg optræder gerne og meget. Jeg lader mig gerne hyre til at komme og læse op fra egne værker, udgivne eller uudgivne, dvs. fra fx “Katalognien. En Versroman” eller læser egne noveller, eller digte, eller noget fjerde. Jeg samtaler gerne med publikum, hvis dette falder naturligt, eller diskuterer litteratur og mit virke. Jeg holder foredrag om emner som fx Metrik i en nutidig horisont, eller: Rapvers vs lyrik og traditionerne. Jeg udfordres gerne med et nyt emne inden for mine felter, eller et kulturelt. Optræder gerne på skoler og gymnasier.

Ejler Nyhavn og Tage Aille Borges

Jeg tager også ud med Tage Aille Borges, hvor vi læser op fra vores september 2010 udgivne “101 Litterære Postkort – Eftersendte Replikker” (Forlaget Armé), foruden fra vores digte. Vi plejer også at eksperimentere med virkemidlerne, tilsætter musik og udfordrer hinanden.

Nyhavn – Henderzen – Duo

Henderzen og jeg tager snart ud med vort ny- og selvskrevne repertoire af nye danske rapnumre, der er under afpudsning lige nu. Der vil både kunne danses og lyttes, eller rettere: Der vil blive danset og lyttet!

Er du interesseret i nogle af disse tilbud, eller har du andre ideer, så kontakt mig: ejlernyhavn@gmail.com